Ugrás a tartalomra

Masterpact MTZ

Masterpact MTZ

Áttekintés
Masterpact MTZ megszakító három különféle méretben érhető el és felszerelhető számos kioldóegységgel, kiegészítővel és digitális modulokkal. A konfigurációt úgy kell elkészíteni a rendelés előtt, ahogy a végfelhasználó igényli.
A Masterpact MTZ gyors, biztonságos és okos kiválasztásához és konfigurálásához egy online szoftvereszköz, a MyPact került bevezetésre. A szoftverben kiválasztható az alapmegszakító, a kioldóegység, a kiegészítők és a digitális modulok.
Összehasonlítva a hagyományos eljárással, ahol egy rendelési űrlapot kellett kitölteni, a következő előnyöket hordozza magában az online eszköz:
Előnyök
•Legmagasabb fokozatú ergonómia, intuitív és interaktív interfész és gyors konfiguráció.
•Konfigurációs szabályok be vannak építve az eszközbe, kompatibilis opciók automatikusan megjelennek és a konfiguráció teljessége is folyamatosan ellenőrzés alatt van. Biztosítja, hogy a korrekt konfiguráció kerüljön elmentésre és így időt takaríthat meg és hibákat előzhet meg.
•A konfigurációt elmentheti helyben a számítógépen vagy tárolhatja a felhőben, ahol bármikor és bármely helyszínen elérheti. Mindezeken túl, a konfiguráció betölthet termékkódot, amely tökéletesen azonosítja az adott konfigurációt. Megismételt vagy módosított konfiguráció bármikor előhívható rendkívül rövid idő alatt.


Jellemzők
Megnöveli a rendelkezésre állást és üzemidőt, valamint az energiahatékonyságot az új  Masterpact™ MTZ légmegszakító. Építve a ma létező Masterpact termékkínálat legendás teljesítményére, biztonságára és megbízhatóságára, a Masterpact MTZ megszakító felkészült a jövőre.
A Masterpact MTZ megszakító elvezeti a villamosenergia-elosztási rendszereket a "Dolgok Internete" korszakba. Magába foglalja a kommunikációs funkcionalitásokat úgy, mint az 1% pontosságú teljesítmény és fogyasztásmérést az okos működtetéshez. A Masterpact MTZ összeköti az Ön villamos kapcsolószekrényét bármilyen épület- és energiamenedzsment. Ezen felül most már használhatja okostelefonját, mint kézi HMI (helyi megjelenítő, kijelző) a Masterpact MTZ készülékek felügyeletére, megjelenítésére és távvezérlésére, ezzel biztosítva maximális kényelmet és egyszerű menedzsmentet.


Schneider Electric a viszonyítási alap a nagyteljesítményű légmegszakító termékek piacán (ACB) 1987 óta; az első Masterpact M készülékek, amelyeket a Masterpact NT/NW megszakítók követtek. A Masterpact MTZ megszakítók innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, együtt a legendás megszakítási alapelv és modularitás, valamint kompakt dizájn mellett. Schneider Electric most épít erre a z örökségre az új Masterpact MTZ készülékekkel, az összekapcsolt megszakító. Ezen kívül bizonyított teljesítménnyel, biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik, továbbá a Masterpact MTZ megszakító magában foglalja a legújabb digitális technológiákat és a kulcs készülékévé válik a  Schneider Electric Smart Panel szekrényeknek.
•Masterpact MTZ megszakító elérhető 3 különböző méretben: Masterpact MTZ1 630 ... 1600 A között. Masterpact MTZ2 800 ... 4000 A között, Masterpact MTZ3 4000 ... 6300 A között
•3 pólusú és 4 pólusú változatok
•Megszakítóképesség: 42 ... 150 kArms között (Icu 415 VAC feszültségen)
•4 db Micrologic kioldóegység típus, testre szabható továbbfejlesztett mérési, energiamenedzsment és hálózatanalizátor funkciókat betöltő digitális modulokkal
•Széles közös alkatrész és kiegészítő kínálat - cserélhetők a helyszínen
•Megfelel a nemzetközi IEC 60947-1 és 2 szabványoknak


Előnyök
Masterpact MTZ megszakítók magukba foglalják a legújabb digitális technológiákat:
•Connectivity Ready
•Precision Ready
•Upgrade Ready
•Environment Ready
•Installation Ready
•Integration Ready
•Sustainability Ready


Alkalmazások
A kisfeszültségű villamos hálózatok védelmére, mérésére és kommunikációjára tervezték, kifejezetten motoros és generátoros leágazások védelmének.
Megbízhatóságot ad, köszönhetően a továbbfejlesztett mechanikai és villamos teljesítményének, még nagy teherbírású és kitett, nehéz üzemű ipari környezetben is.

 

© 2018 Alplan Kft.